Consorțiul CERIC lansează un nou concurs fotografic!

CERIC-ERIC a lansat o invitație deschisă pentru realizarea de materiale fotografice prin Concursul de fotografii științifice CERIC, cu scopul de a facilita o conexiune între mediul de cercetare, rezultatele acestuia, grupurile de cercetători care lucrează în cadrul instituțiilor-partenere ale  țărilor membre CERIC , respectiv România, Cehia, Ungaria, Italia, Polonia, Slovenia și publicul larg.

Cine poate participa?

Invitația este deschisă cercetătorilor și oamenilor de știință de la orice instituție, fotografi, studenți, călători și oricui dorește să își arate perspectiva asupra lumii materialelor / biomaterialelor și asupra nanotehnologiei.

Condiții de participare

Participanții pot trimite maxim 5 imagini științifice (imagini microscopice, structuri, cartografiere chimică etc.) și / sau imagini care să arate mediul de cercetare (instrumente, laboratoare, cercetători la locul de muncă etc.). până la 30 noiembrie 2017.
Fotografiile vor fi încărcate în folderul din acest link: goo.gl/niidiz.
Fotografiile pot fi incluse în postări pe Twitter, cu hashtag #CERICpicturecontest.

Pentru a fi eligibil pentru selecție, imagini ale mediului de cercetare trebuie să fie realizate în instituțiile-partenere CERIC. Imaginile științifice trebuie să aibă legătură cu cercetarea în domeniul materialelor / biomaterialelor și nanotehnologiei. Orice persoană arătată în imagini NU ar trebui sa fie recognoscibilă, cu excepția cazului în care a fost semnată o autorizație anterioară de a realiza și de a publica fotografia.

La trimiterea fișierelor, urmați specificațiile de mai jos:

Format: .jpg
Culoare: CMYK;
Rezoluție înaltă: cel puțin 300 dpi;
Dimensiune: max. 7 MB per imagine
Numele fișierului: name.surname-picturetitle.jpg
Sunt admise atât imagini color cât și alb-negru.
Fotografiile retușate nu sunt admise.

Vă rugăm să încărcați și formularul de participare completat sau trimiteți un e-mail la adresa press@ceric-eric.eu.

Premii

Comitetul-juriu va selecta și recompensa cele mai bune 3 fotografii, pentru un total de 3 imagini recompensate. Autorii câștigători vor fi recompensați cu un premiu în valoare de 400 de euro (după taxe).
Imaginile selectate vor fi publicate în raportul CERIC 2017, precum și în cadrul celorlalte materiale utilizate de CERIC pentru comunicare, publicații și documente instituționale.

Juriu

Fotografiile vor fi selectate de către personalul CERIC-ERIC și aprobate de organele CERIC. Juriul își rezervă dreptul de a recompensa mai multe opere de artă ale aceluiași autor. Cele mai bune fotografii vor fi anunțate în decembrie 2017 și vor fi publicate în cadrul canalelor de comunicare CERIC.

Acordul asupra regulilor

Prin participarea la concursul CERIC Science Picture, fiecare solicitant acceptă să transfere gratuit către CERIC-ERIC toate drepturile de proprietate intelectuală, cu excepția dreptului de a fi recunoscut ca autor, asupra imaginilor prezentate, care vor fi utilizate de CERIC-ERIC pentru publicații.

Contact
Pentru mai multe informații și pentru a vă rezerva vizita la cea mai apropiată instituție CERIC, vizitați: www.ceric-eric.eu/sciencepicturecontest2017

Oficiul de presă si comunicare CERIC:

+39 040 375 8953 / 8808, press@ceric-eric.eu

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s